Over

B&B Loods 167 is hét excuus om Breda te bezoeken. Janet heet je hartelijk welkom en samen met haar man Theodoor en hun drie meisjes geeft ze je het gevoel uit en thuis te zijn. 

In de straat is gratis parkeergelegenheid. Als je fietsen mee wilt nemen, kun je deze overdekt stallen. Er liggen diverse fiets- en wandelroutes klaar om mee te nemen en te ontdekken. 

’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijtmand voor je klaar met ambachtelijk brood, zowel hartig als zoet beleg en huisgemaakte lekkernijen. We kiezen bewust voor biologische en/of lokale producten. Ontbijt je graag vegetarisch, veganistisch of glutenvrij, of heb je andere dieetwensen, laat het Janet weten, dan houdt ze daar graag rekening mee. 

Voor lunch en diner kun je in het stadscentrum van Breda, en ook in de oude dorpskernen Princenhage en Ginneken terecht. Janet en Theodoor helpen je graag met kiezen. 

B&B Loods 167 & Covid-19

Ook tijdens de coronacrisis zijn we geopend. Graag informeren we je over welke maatregelen wij hebben genomen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen.
 
1,5 meter afstand
De B&B heeft een eigen ingang en privé badkamer en toilet. Onze tuin is groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden. Natuurlijk spelen onze meisjes in de tuin, maar ook dan is er genoeg ruimte om zelf heerlijk buiten te zitten. 
 
Eigen sanitair
De B&B heeft een eigen badkamer en toilet. Bij aankomst liggen schone handdoeken en andere basisbenodigheden zoals handzeep en tissues voor je klaar. Ben je toe aan nieuwe handdoeken, dan leggen we die voor je klaar op de gang.
 
Eten & drinken
Loods 167 is voorzien van een volledig uitgeruste keuken met een koelkast. Je kunt dus je eigen eten bereiden en je eigen vaat afwassen. Daarnaast bieden we je heerlijke biologische koffie en thee.  
 
Buiten
We hebben een heerlijk ruime tuin met een porch waar je tot in de avond kunt genieten van de zon. Alle ruimte om te genieten van onze groene tuin, de scharrelende kippen en giechelende meisjes mét 1,5 meter afstand.
 
Ontbijt
We zetten het ontbijt voor je klaar in de keuken op een vooraf afgesproken tijd.  
 
Eten bestellen
Er zijn diverse ondernemers in Breda die eten bezorgen. Klik hier voor een overzicht welke restaurants bezorgen. Geef bij de bezorgers duidelijk aan dat het voor de B&B is en wacht (als het weer dat toe laat) op de afgesproken tijd buiten op de bezorger.
 
Wat te doen
Helaas zijn culturele uitjes (nog) geen optie. Wel is de horeca (gedoseerd) geopend!. Maar het allerfijnst is het om in de mooie omgeving te wandelen of te fietsen. Dat kan altijd en het is niet druk. In de B&B liggen diverse wandel- en fietsroutes klaar. Neem iets lekkers mee voor een picknick onderweg en je bent er heerlijk even tussenuit.
 
Schoon, schoner, schoonst
We maken natuurlijk altijd goed schoon. In verband met corona zijn we extra nauwkeurig en ontsmetten we bijvoorbeeld de deurklinken en handgrepen. We kiezen voor milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.
 
Betaling en contact
We hebben geen pinautomaat, maar je kunt de betaling overmaken per bank. Een praatje maken hoort er nog steeds bij! Net als huisgemaakt lekkers bij ontvangst.
 
Annuleren
Heb je gezondheidsklachten? Blijf dan thuis. Annuleren in verband met Covid-19 is gratis. We hopen je natuurlijk een andere keer te zien.
 
Hopelijk tot ziens!
 
Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen (of appen) of mailen.